Andersson-volley reddet LSK på overtid

Spilte uavgjort mot Hønefoss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lillestrøm og Hønefoss spilte 2-2 i eliteserien søndag, men LSK var nær seieren. En tvilsom annullering på overtid hindret hjemmeseier på Åråsen.

Bjørn Helge Riise, som er hentet tilbake til Lillestrøm fra benketilværelsen i engelsk fotball, trodde han sikret tre poeng, men assistentdommeren hadde vinket for offside, trolig på Thorstein Helstad.

På den annen side kunne også Hønefoss stukket av med tre poeng. Ringerikingene ledet 2-1 inntil Johan Andersson banket inn utligningen i det første overtidsminuttet etter at Riise først hadde bommet på ballen fra Mathis Bolly, som sto for fint forarbeid ute på venstresiden.

Gjestene tok ledelsen da Kristjan Örn Sigurdsson umarkert fikk hodet på en corner fra Riku Riski. Scoringen var islendingens tredje i årets eliteserie. Erling Knudtzon styrte inn utligningen fra kort hold tidlig i annen omgang. Lysluggen scoret sitt sjette seriemål i 2012.

Skuffet Lafton Riski seiler opp som en av de smarteste tilvekstene i norsk fotball denne sesongen. Åbo-gutten kom til Hønefoss i vinter og satte inn sitt niende mål da han gjorde 2-1 etter 64 minutter. Fra 20 meter banket finnen inn ledermålet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer