André Hansen kåret til årets spiller

André Hansen årets spiller - nå vil han til utlandet

Legger ikke skjul på at han har ambisjoner.

IMPONERT: André Hansen har reddet Rosenborg utallige ganger i år. Her mottar han prisen som årets spiller i Eliteserien. Foto: NTB/Scanpix
IMPONERT: André Hansen har reddet Rosenborg utallige ganger i år. Her mottar han prisen som årets spiller i Eliteserien. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rosenborg-keeperen har vist seg som kanskje den aller viktigste bidragsyteren til årets seriegull på Lerkendal. Søndag krona han en sesong som nok en gang kan ende med «The Double» med å bli kåret til årets spiller i Eliteserien.

- Det er artig å bli kåret til årets spiller. Man spiller ikke fotball for sånne priser, men når man først har en sånn type kåring så er det veldig artig å vinne, sier Rosenborg-keeperen til Dagbladet like etter å ha mottatt prisen søndag kveld.

At en keeper vinner en sånn type kåring er langt fra hverdagskost. Det gjør Hansen ekstra stolt.

- Det er vel ikke så ofte det skjer, så det er jo litt artig det også. At den som står bakerst kan vise sin verdi over en lang sesong, og at den verdien faktisk er stor nok til å vinne. Det er stas, mener han.

Legger ikke skjul på at han har ambisjoner

Hansens storspill har gjort sisteskansen hetere enn noen gang for en overgang ut av landet. Keeperen har selv aldri lagt skjul på at dette er noe han ønsker. Om det skjer før neste sesong er den tidligere Odd-keeperen derimot usikker på.

- At jeg har lyst til å prøve meg utenlands gjelder i aller høyeste grad fortsatt. Samtidig har jeg lært at det ikke er jeg som får gjort så mye med det, utenom å prestere bra, sier keeperen, før han fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer