André Hansen gir seg på landslaget

- Å være på landslaget tar mye tid.

SLUTT: Rosenborgs solide sisteskanse André Hansen ga torsdag beskjed om at han er uaktuell for mer spill på landslaget.

Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
SLUTT: Rosenborgs solide sisteskanse André Hansen ga torsdag beskjed om at han er uaktuell for mer spill på landslaget. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborgs solide sisteskanse André Hansen ga torsdag beskjed om at han er uaktuell for mer spill på landslaget.

Hansen bekrefter dette selv overfor Nettavisen.

– Jeg har gitt meg på landslaget. Jeg ringte inn før forrige samling og ga beskjed, sa han etter RBKs 0-1-tap mot Real Sociedad i europaligaen.

– Det har vært fem og et halvt fine år på landslaget, men jeg har aldri vært i nærheten av å være i en diskusjon om å få spille. Å være på landslaget tar mye tid, jeg begynner å bli eldre og trenger hvile for å skåne kroppen. Fram til jeg eventuelt får motivasjonen tilbake, og Lars Lägerback ønsker å ta meg med, har jeg tatt en pause, er hans begrunnelse.

Siden debuten i 2013 har Hansen kun fått tre landskamper, og den siste kom i treningskampen mot Finland i mars 2016. Da ble han byttet inn etter pause og holdt nullen i Norges 2-0-seier.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer