- Andre klubber er interesserte

Dan Eggen (33) kan få sjansen i engelsk Premier League dersom skotske Rangers ikke tilbyr kontrakt.

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet.no): Alaves-stopperen har vært på prøvespill hos den skotske storklubben, og venter spent på om manager Alex McLeish vil tilby ham kontrakt.

Eggen krever et raskt svar, ellers kan andre muligheter bli ødelagt.

- Jeg hadde muligheter med flere Premier League-klubber, og kunne vært et annet sted i samme periode, sier Eggen ifølge nyhetsbyrået PA.

Da Dagbladet.no var i kontakt med Eggen i ettermiddag, var han allerede tilbake på trening i Spania.

- Rangers har ikke gitt meg noen tilbakemelding på hvordan jeg har gjort det verken på trening eller i kamp. Det er ikke noe positivt tegn, sier Eggen til Dagbladet.no.

Han har gitt klar beskjed til agent Michael Oliver om at han må ha en endelig avklaring innen i morgen. Transfervinduet stenger 1. februar.

- Det er andre klubber som er interessert, men ingenting er konkret. Dersom det ikke blir noe i Rangers, må jeg på en måte begynne helt på nytt igjen. Da har jeg ti dager dårligere tid enn sist, sier Eggen.

Rangers har gitt utrykk for at klubben ikke ønsker å betale overgangssum dersom de velger å satse på nordmannen. Selv håper Eggen at Alaves lar ham gå vederlagsfritt.

- De fortalte meg i fjor sommer at jeg kunne gå gratis, men hvis en storklubb som Rangers vil ha meg, blir jeg ikke overrasket om de forlanger litt likevel, sier Eggen.

PS! Dan Eggen fikk god kritikk på Rangers nettside etter å ha spilt samtlige 90 minutter i treningskampen mot Energie Cottbus (1-1) lørdag.

<B>PRØVESPILLER:</B> Dan Eggen er lysten på å prøve seg i Rangers, men vet at andre klubber også er interessert.