- Andre spillere er ikke blitt straffet

Real-sjef snakker om kortjukset.

HØR HER: Ut i fra disse bildene er det ingen tvil om at Jose Mourinho hadde et budskap til spillerne, og at dommeren til slutt trakk fram rødt kort. Foto: Visasat/Scanpix
HØR HER: Ut i fra disse bildene er det ingen tvil om at Jose Mourinho hadde et budskap til spillerne, og at dommeren til slutt trakk fram rødt kort. Foto: Visasat/ScanpixVis mer

• Bildeserie: Slik gikk meldingene fra Mourinho til Ramos

(Dagbladet): Det var så frekt at Uefa ønsker å etterforske saken, og truer med ytterligere straff.

Tirsdag kveld pådro Sergio Ramos og Xabi Alonso seg nye gule kort, totalt ett rødt, og unngår dermed å dra med seg gulkortene videre i Champions League.

Real Madrid er allerede videre fra gruppespillet, så det betyr fint lite at duoen er suspendert i den siste gruppekampen mot Auxerre.

Etter kampen ville Real-trener Jose Mourinho ikke gå med på at han ga instrukser om at Ramos og Alonso med vilje skulle sørge for kortene ved uthaling av tiden.

Bilder viser klart at noe ble sagt på benken og ute på banen.

Men i dag går Real-direktør Jorge Valdano ut med noe som likner på en innrømmelse. Han snakker om andre som har gjort akkurat det samme.

TO GULE: Xabi Alonso tok kvelden tidlig i Amsterdam. EPA/PAUL VREEKER
TO GULE: Xabi Alonso tok kvelden tidlig i Amsterdam. EPA/PAUL VREEKER Vis mer

- Jeg kan ikke gå i detaljer, men det har vært spillere som har gjort noe liknende og ble ikke straffet, sier Valdano til Madrid-radiostasjonen Cadena Ser.

Ikke bare Ramos og Alanso kan bli utestengt ytterligere, men også budbringerne Jerzy Dudek og Iker Casillas og Mourinho. Og det er ikke fair play, mener Real-direktøren, dersom hans spillere nå får annen behandling enn lista han ramser opp.

- Juninho ble straffet økonomisk. Ibrahimovic og Samuel, da de var i Inter, gjorde noe som liknet. Nå kan vi ikke stole på regelverket. Det som skjer i Madrid skjer også andre steder, men da tas det ikke på alvor av Uefa, sier Valdano.

Under ledelse av Mourinho er Real tatt et steg oppover, klubben leder La Liga før El Clasico på Camp Nou mandag kveld.

- Vi skal gi alt vi har. Jeg liker Barcas stil, den er kanskje verdens beste ved siden av Madrid, sier Real-direktøren.

IKKE DE FØRSTE: Real Madrid-direktør  Jorge Valdano synes det er merkelig dersom Uefa går løs på Real. Foto: AP/Paul White
IKKE DE FØRSTE: Real Madrid-direktør Jorge Valdano synes det er merkelig dersom Uefa går løs på Real. Foto: AP/Paul White Vis mer