Andre strake seier for Red Wings

Av to mulige i Stanley Cup-finalen.

VANT IGJEN: Detroit Red Wings jubler for Jonathan Ericsson scoring mot Pittsburgh Penguins i nattas andre finalekamp i Stanley Cup. Red Wings har vunnet begge de to første kampene, akkurat som de gjorde mot samme motstander i fjorårets finale. Foto: Bruce Bennett, Getty Images/AFP/Scanpix
VANT IGJEN: Detroit Red Wings jubler for Jonathan Ericsson scoring mot Pittsburgh Penguins i nattas andre finalekamp i Stanley Cup. Red Wings har vunnet begge de to første kampene, akkurat som de gjorde mot samme motstander i fjorårets finale. Foto: Bruce Bennett, Getty Images/AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Detroit Red Wings er virkelig på vinnersporet i Stanley Cup-finalen. Søndag ble det ny 3-1 seier over Pittsburgh Penguins, og nå står det 2-0 i kamper etter de to åpningskampene.

Det er andre gangen på like mange år at de to lagene møtes i Stanley Cup-finalen, og akkurat som i fjor har Red Wings sikret seg en 2-0 ledelse etter åpningskampene.

Tre spillere som ikke er kjent for å score ofte, sikret de tre målene til Red Wings søndag. Jonathan Eriksson, Justin Abdelkader og Valtteri Filppula ordnet målene for hjemme laget, mens Jevgenij Malkin scoret trøstemålet til Penguins.

Malkin ga gjestene ledelsen tidlig i første periode med scoringen sin, men utover i kampen klarte ikke gjestene å produsere særlig mer.

- Jeg trodde spillerne mine var utkjørte etter tre kamper på fem dager, men viljen har mye å si, og nå vet vi at vi står foran en fridag mandag, sa Red Wings-trener Mike Babcock etter kampen.

- Nå har vi lyktes i å vinne to kamper på rad mot Penguins, men jeg vil ikke si at vi har spilt så bra som vi mener vi er gode for. det er ingen tvil om at vi må skjerpe oss ytterligere, la treneren til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer