Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andreas Martinsen fortsetter å imponere i NHL etter ny seier

Målgivende.

For andre kamp på rad tegnet Andreas Martinsen seg for en målgivende pasning for Colorado Avalanche i NHL ishockey. Det ble 4-3 over St. Louis Blues hjemme onsdag.

Det skjedde etter overtidsspill. Ved ordinær tid sto det 3-3.

Avalanche er inne i en rekke på fem strake hjemmekamper i NHL. De to første endte med tap, men det ble seier 4-1 hjemme mot Los Angeles Kings mandag.

Med onsdagens assist er Martinsen oppe i seks assist og to mål så langt i sesongen.

Midtveis I onsdagens kamp i Denver tegnet Martinsen seg for den målgivende pasningen 6.32 minutter ut i midtperioden. Martinsen sendte en langpasning til Jarome Iginla som kunne vippe pucken videre til Mikhail Grigorenko som satt den elegant i mål bak Jake Allen til stillingen 2-3.

Avalanche fikk en god åpning på kampen. Matt Duchene sendte pucken i mål etter snaue fem minutter av første periode. Det tok 11 minutter før Blues utlignet til 1-1 ved Vladimir Tarasenko. Drøyt to minutter senere satt David Backes et håndleddsskudd inn i Avalanche-målet.

Svenske Patrik Berglund satt in det tredje målet for gjestene bare 50 sekunder inn i midtperioden, mens Nathan MacKinnon utlignet til 3-3 da det bare sto igjen halvannen minutt. Dermed ble det overtidsspill, og svenske Gabriel Landeskog avgjorde det hele da det bare sto igjen 17 sekunder igjen av den ekstra spilletiden.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media