Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andreas Martinsen fra bunnlag til topplag i NHL

Skal spille for Montreal Canadiens.

BYTTER KLUBB: Andreas Martinsen. FOTO: Mike Wulf/CSM/REX/Shutterstock/NTB SCANPIX
BYTTER KLUBB: Andreas Martinsen. FOTO: Mike Wulf/CSM/REX/Shutterstock/NTB SCANPIX Vis mer

Andreas Martinsen fikk onsdag ny arbeidsgiver. Jumbolaget Colorado Avalanche byttet ham bort til topplaget Montreal Canadiens.

Det meldte Canadiens på Twitter. Dermed er nordmannen plutselig i en klubb som leder sin avdeling og er på full fart mot sluttspillet.

Martinsen ble byttet mot Sven Andrighetto.

Avalanche har 37 poeng og er med det dårligst i hele NHL. Canadiens har 78 poeng og leder Atlantic-avdelingen.

Canadiens vil ha mer muskler og har vært aktiv rett før overgangsvinduet stenger, Klubben har skaffet seg Dwight King fra Los Angeles Kings, i tillegg til Steve Ott, Jordie Benn og Brandon Davidson.

Martinsen var ikke den eneste som forlot Avalanche onsdag. Det gjorde også Jarome Iginla, en av klubbens største navn, som gikk til Los Angeles Kings. 39-åringen slutter seg til sin femte NHL-klubb i jakten på Stanley Cup-triumfen han har til gode å oppleve. Han hadde kontraktfestet rett til å avslå klubbskifte, men ga avkall på den.

Iginla har to OL-gull og ett VM-gull med Canada. Han begynner å merke alderen og har bare åtte mål og 10 assist på 61 kamper denne sesongen. Colorado Avalanche er ligaens svakeste lag og har ingen sjanse til å nå sluttspillet.

Overgangsfristen i NHL er natt til torsdag norsk tid, og Kings sikret seg også målvakten Ben Bishop som backup for Jonathan Quick.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media