Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL:

Andreas Martinsen med scoring da Avalanche vant

Slo Tampa Bay.

SCORET: Andreas Martinsen fikk nettkjenning da Colorado Avalanche slo Tampa Bay Lightning 4-0 i Florida torsdag.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: initial;">Del Mecum/CSM/REX/Shutterstock</span>
SCORET: Andreas Martinsen fikk nettkjenning da Colorado Avalanche slo Tampa Bay Lightning 4-0 i Florida torsdag. Foto: Del Mecum/CSM/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andreas Martinsen fikk nettkjenning da Colorado Avalanche slo Tampa Bay Lightning 4-0 i Florida torsdag.

Laget fra Colorado har vist vekslende form mens de har beveget seg sørover de siste dagene. Tidligere i uken ble det seier i Pittsburgh, fulgt av tap i Washington.

Torsdagens match mot Lightning ble en opptur, både for laget og for norske Andreas Martinsen. Gjestene sørget for scoring i alle periodene, mens vertskapet i Florida måtte gå av banen uten mål og uten poeng.

Matt Duchene sørget for 1-0 da det var mindre enn ett minutt igjen av første periode. I andre periode la han på til 2-0, også det i det siste minuttet.

I den tredje perioden var det endelig Martinsens tur. Etter snaut åtte minutter var han på rett sted da pucken spratt ut fra vantet og foran Lightning-målet. Tampa Bays keeper var derimot ikke i nærheten av der han skulle være, og Martinsen sørget for en enkel scoring på åpent mål. Noen minutter senere fikk svenske Carl Söderberg fastsette sluttresultatet til 4-0 for Avalanche.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!