<strong>FIKK JULING:</strong> Avalanche, her med hjelmer, fikk bank av Toronto Maple Leafs og Matt Martin (uten hjelm) i natt. <br>Foto: Isaiah J. Downing/USA TODAY/ NTB Scanpix
FIKK JULING: Avalanche, her med hjelmer, fikk bank av Toronto Maple Leafs og Matt Martin (uten hjelm) i natt.
Foto: Isaiah J. Downing/USA TODAY/ NTB Scanpix Vis mer

NHL

Andreas Martinsen tilbake da Avalanche ble knust av Maple Leafs

0-6.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Colorado Avalanche og Andreas Martinsen var sjanseløse da Toronto Maple Leafs kom på besøk til Denver. Kampen endte med 0-6-tap.

Martinsen var ikke en del av troppen forrige kamp, men var tilbake på isen torsdag. Nordmannen fikk åtte minutter på isen, og gjorde seg bemerket med fem "hits" (taklinger) og to blokkeringer.

Det hjalp likevel lite da Maple Leafs allerede etter første periode ledet 3-0. Auston Matthews, Connor Brown og Nazem Kadri scoret målene. I midtperioden økte James van Riemsdyk og Frederik Gauthier til 5-0, før Kadri scoret sitt andre for dagen og fastsatte sluttresultatet til 6-0 i siste periode.

Etter drøyt 30 serierunder er Avalanche det klart svakeste laget i NHL. Med sine 23 poeng er det fire poeng opp til nestjumbo Arizona Coyotes. New York Rangers spilte ikke torsdag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer