Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andreas og Liv Grete i thriller-innspurt

Bare ett døgn før vi stenger linjene for avstemning i Folkets Idrettspris, er det helt jevnt mellom Andreas Thorkildsen og Liv Grete Skjelbreid Poirée.

For 15. år på rad skal Dagbladet og Norsk Tipping dele ut den prestisjetunge Folkets Idrettspris til folkets idrettshelt. Du har ennå sjansen til å påvirke resultatet, men det begynner å haste. I morgen kveld klokka 22.00 setter vi sluttstrek for årets avstemning.

Stem nederst i artikkelen eller på SMS ved å sende FOLKETS IDRETT (1-10) til 1937.

Liv Grete Skjelbreid Poirée (01), Andreas Thorkildsen (02), Gunn-Rita Dahle (03), Eirik Verås Larsen (04), Siren Sundby (05), Olaf Tufte (06), Roar Ljøkelsøy (07), Marit Bjørgen (08), Sigurd Pettersen (09) og Thor Hushovd (10) er de 10 kandidatene som Dagbladets sportsredaksjon plukket ut som årets kandidater til Folkets Idrettspris.

Seint i går kveld hadde mer enn 10 000 stemt på sin kandidat. OL-vinner i spyd Andreas Thorkildsen og verdensmester i skiskyting Liv Grete Skjelbreid Poirée i tet, men bare noen få stemmer skiller dem.

Rett bak følger Tour de France-helten Thor Hushovd, OL-mesterne Gunn-Rita Dahle og Olaf Tufte.

Blant dem som stemmer trekker vi ut én vinner som får en reisesjekk til verdi av 10 000 kroner.

 Julaften presenterer vi vinneren i Dagbladet.

Avstemningen er avsluttet!

HEIT KANDIDAT: Fortjener Liv Grete Skjelbreid Poiree Folkets Idrettspris for VM-gullen?
HEIT KANDIDAT:</B> Fortjener Andreas Thorkildsen Folkets Idrettspris for OL-gullet?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media