Andreas Thorkildsen avslutter sesongen umiddelbart

Trøbbel med hofta.

AVSLUTTER SESONGEN: Andreas Thorkildsen avslutter sesongen umiddelbart. Det er på grunn av problemer med hofta som ikke lar seg finne ut av. 
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
AVSLUTTER SESONGEN: Andreas Thorkildsen avslutter sesongen umiddelbart. Det er på grunn av problemer med hofta som ikke lar seg finne ut av. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Andreas Thorkildsen skuffet under Bislett Games, der han havnet sist. Den fortsatte også i Paris i begynnelsen av juli. Nå velger spydkasteren å avslutte sesongen.

Thorkildsen har smerter i hofta, og utfordringene er så krevende at det er mest forsvarlig å avslutte sesongen umiddelbart.

- Det er ingen annen utvei enn å erkjenne at utfordringene med hofta er så krevende at jeg må avslutte sesongen nå. Det er frustrerende å ha smerter som hemmer meg, og som vi ikke finner ut av, sier Thorkildsen i en pressemelding.

Inget EM i Zürich Det vil si at det ikke blir noe EM i Zürich på det norske spydesset.

- Nå ser jeg fram til å få diagnostisert problemene, og få behandling som gjør at jeg kan komme tilbake i trening med tanke på neste sesong, sier Thorkildsen.

Friidrettsforbundets lege Ove Talsnes sier i pressemeldingen at det er usikkert om smertene kommer fra ryggen, hofta eller bekkenet. Derfor vil skaden nå utredes skikkelig.

- Deretter vil vi sette i gang behandling med sikte på at han skal bli helt frisk og kvitt smertene, slik at han kan trene seg opp igjen og komme tilbake neste sesong, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer