Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andreas Thorkildsens manager avviser at han sendte ereksjonsmelding

- Det var ikke jeg selv som sendte den meldingen.

 ABSURD MELDING:  Det var på Andreas Thorkildsens Instagram-konto manager Daniel Wessfeldt kom med den mildt sagt spesielle beskjeden. Skjermdump: Instagram
ABSURD MELDING: Det var på Andreas Thorkildsens Instagram-konto manager Daniel Wessfeldt kom med den mildt sagt spesielle beskjeden. Skjermdump: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Andreas Thorkildsens svenske manager forteller at han aldri har sendt noen ereksjons-melding til det norske VM-håpet.

Søndag publiserte Andreas Thorkildsen et bilde av sin svenske manager på Instagram med teksten:

«The man, the myth, the legend!!!! @danielwessfeldt».

Litt seinere postet manageren selv et svar under bildet spydesset hadde publisert av han. Men meldingen kom nok ganske overraskende på mange.

- «Two greats like Wessfeldt and @athorkildsen make fantastic erection for everyone!», svarte Daniel Wessfeldt.

Thorkildsen skjønner lite av hva bakgrunnen for meldingen er, men fikk seg i hvert fall en god latter.

- He-he, jeg lo godt av den meldingen. Daniel er en artig type, sier Thorkildsen til Dagbladet.

- Hvis jeg ikke husker feil, så var det vel litt seint på kvelden at han skrev det. Jeg tror han var i lystig lag, men om det var en «spell check»-feil eller om det var fordi han satt i hotellbaren og koste seg, vet jeg ikke, sier han videre.

En bekjent av Thorkildsen Etter at Dagbladet tidligere i dag tok opp hendelsen med Andreas Thorkilsen, har svenske medier kastet seg på, og fått en forklaring fra den svenske manageren.

- He-heh, jeg vet hva det gjelder. Det var noen jeg var med som tok telefonen og skrev den kommentaren. Det er ikke jeg selv som har skrevet den, forklarer Daniel Wessfeldt til svenske Expressen.

- Jeg styrer ikke så mye med på det derre Instagram-greiene, men jeg har i alle fall en konto, sier Wessfeldt.

At han hadde tatt seg noen drinker, som Thorkildsen trodde, avviser manageren. Luringen bak meldingen skal derimot være noen som også spydkasteren kjenner.

- Haha, nei Gin Tonic drakk jeg ikke, og det var ikke jeg selv som skrev den meldingen. Det var ei jente som også kjenner Andreas, som synes at det var artig. Jeg bryr meg ikke, såpass må man by på. Jeg har vært med på verre ting i de 25 årene jeg har vært i bransjen, sier manageren mens han ler.

Så da kan vi roe ned nordmannen i alle fall?, spør Expressen-journalisten.

- Ja, absolutt!, fastslår Thorkildsens manager.

I morgen skal nordmannen i aksjon under VM i Moskva, under kvalifiseringen til spydfinalen. Manageren forteller at han har trua på Thorkildsen.

- Han har hatt et tøft år, men jeg vet at han er et konkurransemenneske, så det kan bli alt mellom himmel og jord. Det er vanskelig å spå, men jeg håper og tror på ham, sier Daniel Wessfeldt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!