Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Andrelaget vant

Lars Olav Sæther vant runde 7 i Mitt Drømmelag med «Fredrikstad Fotball Klubb».

Lars Olav Sæthers lag høstet 76 poeng og vant runde 7 - ett poeng foran seks lag som fikk 75 poeng. Nøkkelen til suksessen var trolig Stabæk-forsvaret som gjorde en god figur.

- Jeg fikk ikke helt bestemt meg for hvor jeg skulle ta forsvarerne fra, men valgte Stabæk. De holdt ikke nullen, men det gjorde jo ingen av lagene som vant sine kamper denne runden, sier han.

Laget besto forøvrig av Viking-spillere. Tre mål på bortebane ga Stavanger-laget god uttelling på Dagbladets spillerbørs.

- Jeg ble overrasket sjøl, det var andrelaget mitt som vant, sier Sæther.

Han har nemlig et lag til, som ligger på 15 plass i sammendraget etter sju runder, og som er laget han satser mest på. Lagnavnet er «Fredrikstad FK» - så det er ingen tvil om hvor sympatien ligger hos systemkonsulenten fra Hvaler.

- Det er Fredrikstad som er laget. Jeg håper de rykker opp nå, sier 39-åringen.

Han får ikke med seg alle hjemmekampene fordi han jobber i Oslo. Men han har peilet inn cupkamp mot Lillestrøm og østfoldderbyet mot Moss i slutten av juni.

- Da har jeg turnusfri og setter kursen hjem mot Hvaler, sier Lars Olav Sæther.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media