Andreplass etter kanonhopp

Silje Opseth fortsetter å imponere.

NY PALLPLASS: På Silje Opseth. Foto: Alex NICODIM / AFP / NTB
NY PALLPLASS: På Silje Opseth. Foto: Alex NICODIM / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Silje Opseth slo til i finaleomgangen og hoppet seg opp til 2.-plass i verdenscuprennet i hopp i Romania. Det er hennes sjette pallplass denne sesongen.

Holeværingen-hopperen lå godt plassert på 4.-plass, kun 2,8 poeng bak ledende Sara Takanashi, foran finaleomgangen etter et at hun landet på 90,5 meter i førstehoppet.

I hopp nummer to strakk hun seg til 97 meter, men fikk ikke til den beste landingen. Likevel var det kun den japanske stjernehopperen som greide å holde unna.

Verdenscupleder Nika Kriznar endte på 3.-plass etter et godt andrehopp.

Pallplassen er Opseths åttende i verdenscupen. Hun har imidlertid fortsatt til gode å havne på den øverste plassen på podiet.

Maren Lundby fikk ikke ut sitt beste i førstehoppet og lå på 7.-plass etter 86,5 meter. I finaleomgangen fikk hun derimot bedre klaff og hoppet seg opp til 5.-plass etter 92,5 meter

Verken Anna Odine Strøm eller Thea Minyan Bjørseth fikk ut sitt beste i rennet. Under tungre forhold landet Strøm på 80,5 meter i første omgang. I finaleomgangen la hun på til 85,5 meter, som holdt til 16.-plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer