Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andreplass for Jansrud i sesongens siste super-G

Ser vanskelig ut sammenlagt.

NY PALLPLASS: Kjetil Jansrud kjørte ned til en andreplass i sesongens siste super-G-renn. Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
NY PALLPLASS: Kjetil Jansrud kjørte ned til en andreplass i sesongens siste super-G-renn. Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kjetil Jansrud har hatt en formidabel sesong, noe han har bevist ved å ta sammenlagtseieren i både utfor og super-G. I dag kjørte han sesongens siste renn i sistnevnte disiplin.

Der endte han på en andreplass. Dermed beholdt Jansrud sin gode statistikk i super-G.

Jansrud endte 0.05 sekunder bak vinnende Dustin Cook, som tok sin første verdenscupseier.

- Jeg hadde mye motivasjon foran dette rennet og ville vinne. Men en andreplass er bra, og jeg er en lykkelig mann her med kula i hånda, sier Jansrud i et intervju med FIS.

29-åringen hadde fortsatt i teorien en liten sjanse til å vinne hele verdenscupen sammenlagt, men det hele ser enda vanskeligere ut etter at Marcel Hirscher gjennomførte et overraskende godt super-G-renn.

- Hatten av for Hirscher her i dag. Han tar flere poeng i dag og det taler hans vei. Jeg gjorde så godt jeg kunne, sier Jansrud.

Nå venter storslalåm og slalåm i verdenscupavslutningen i franske Meribel. Jansrud kjører også storslalåmen. Han er 34 poeng bak Hirscher.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!