Andreplass for Sjåstad Christiansen i Dew Tour

Slått av 13-årige Kelly Sildaru.

ANDREPLASS:  Tiril Sjåstad Christiansen kjørte inn til en sterk annenplass i søndagens slopestylekonkurranse i Dew Tour. Den ferske tenåringen Kelly Sildaru (13) vant.
Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix
ANDREPLASS: Tiril Sjåstad Christiansen kjørte inn til en sterk annenplass i søndagens slopestylekonkurranse i Dew Tour. Den ferske tenåringen Kelly Sildaru (13) vant. Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tiril Sjåstad Christiansen kjørte inn til en sterk annenplass i søndagens slopestylekonkurranse i Dew Tour. Den ferske tenåringen Kelly Sildaru (13) vant.

Konkurransen er blant de meste prestisjetunge i fristil-sirkuset. Supertalentet Sildaru fra Estland vant med 90,80 poeng, mens Sjåstad Christiansen bokførte 86,00 fra sin beste omgang. Svenske Emma Dahlstrøm tok tredjeplassen. Dermed ble det for første gang i konkurransens historie en heleuropeisk pall.

- Jeg er veldig fornøyd med annenplass. Dette er den beste jentekonkurransen som har vært. Kelly er helt vill til å kjøre. Hun kjørte fantastisk. Jeg er veldig godt fornøyd med triksene på hoppene, men kunne sikkert holdt grabbene lenger. Det skiller bare fire poeng opp, og det er ikke mye. Jeg er godt fornøyd med dette, sier Sjåstad Christiansen.

- Dette var veldig bra kjørt av Tiril. Hun får med seg nok en topplassering i en prestisjefylt konkurranse. Her har vi hele verdenseliten, tillegger sportssjef Christopher Frankum.

Norske Johanne Killi ble nummer fire, drøyt seks poeng bak pallplass.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer