Andresen:- Viste EM-spill i dag

Martin Andresen mener Norge har noe å gjøre i EM dersom laget spiller som mot Portugal.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): - I dag spilte vi en veldig bra kamp, mot en god motstander. Det aller viktigste er at vi spilte konstruktivt i angrep, og ikke var redde for å feile. Det håper jeg vi kan fortsette med, og spiller vi slik, er vi gode nok for EM, sier Andresen.

Men han vil ikke ta ting på forskudd.

- Danmark skal spille en tøff kamp borte mot Bosnia. Vi må bare gjøre jobben mot Luxembourg, og håpe at Danmark tar poeng. Men nå er sjansene gode, sier Stabæk-spilleren.

Og blir det kvalik på Norge, håper han det ikke blir Italia.

- Det tror jeg kanskje blir den tøffeste motstanderen, og Norge har heller ikke så veldig god statistikk mot dem i viktige kamper. Bortsett fra Italia er det egentlig det samme hvilket og hva slags lag vi møter. I sånne cupkamper har ikke det så mye å si, mener Andresen.

Publikum sank sammen i fortvilelse da Romania gikk opp til 2-1 mot Danmark. Andresen sier han klarte å la være å tenke på det.

- Det var bare å koble ut og tenke på at måtte gjøre jobben mot Portugal. Og det var ekstra godt at Danmark klarte å sette inn målet på overtid.

Andresen gjorde comeback før treningskampen mot Skotland. Nå har han startet de tre siste kampene.

- Jeg vil ikke spekulere i om jeg nå kan kalle meg fast på laget, men det har gått bra i det siste. Selvfølgelig håper jeg på fornyet tillit neste kamp.

EM-FORM:</B> Martin Andresen synes Norge har noe å bidra med i et EM-sluttspill.