Andresen avviser snarlig RBK-overgang

Snakker om spekulasjonene.

(Dagbladet.no): Til tross for at det var 11. juni (og ikke 1. april) i går, kunne TV 2 melde at Brann-spiller Martin Andresen er aktuell for Rosenborg.

Det er han ikke - i hvert fall ikke nå, sier han sjøl.

– Dette er en sak mellom klubbene. Jeg har ikke hørt fra noen av dem. Jeg føler egentlig ikke at dette angår meg, sier Martin Andresen til Bergens Tidende i kveld.

Uten at spilleren sier det i klartekst, presenteres artikkelen under overskriften «Andresen vil ikke til RBK». 

- Forhandler om ny Brann-kontrakt
I stedet vil 30-åringen nå fokusere på å få seriegullet til Bergen for første gang siden 1963.

– Slik jeg har forstått det, startet det med at Brann gjorde en henvendelse til Rosenborg om Kone. Og i den forbindelse har Rosenborg tydeligvis nevnt en mulig byttehandel, sier Andresen til bt.no.

- Jeg forhandler om ny kontrakt med Brann. Da er det vel tydelig at de ønsker å ha meg videre, tillegger landslagskapteinen for regionavisa.

Rosenborg er interessert

Midtbanespillerens nåværende kontrakt går ut etter inneværende sesong, og han kan derfor forhandle med andre klubber fra og med neste måned.

VIL BLI I BRANN: Martin Andresen (t.v.), her i aksjon mot Rosenborgs Vidar Riseth, avviser at han er aktuell for fjorårets seriemester - iallfall denne sesongen. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
VIL BLI I BRANN: Martin Andresen (t.v.), her i aksjon mot Rosenborgs Vidar Riseth, avviser at han er aktuell for fjorårets seriemester - iallfall denne sesongen. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer

I dag har verken direktør Nils Skutle eller trener Knut Tørum gjort noe for å avkrefte Rosenborgs interesse.

Rosenborg-supporterne var derimot delte i sitt syn på en slik sjokkovergang, mens kaptein Roar Strand understreket at alle klubber kan ha bruk for den smarte ballfordeleren.

Andresen avviser snarlig RBK-overgang