Andresen-debut må vente

Han må trene i stedet.

Martin Andresen får likevel ikke sin Blackburn-debut mot Middlesbrough på Riverside lørdag. I stedet har han fått beskjed om å trene seg skikkelig opp.

Den tidligere Wimbledon-proffen scoret for Blackburns reservelag tidligere i uken, og det var ventet at midtbanespilleren ville bli inkludert i troppen til lørdagens kamp.

Nå blir det tidligst Blackburn-debut hjemme på Ewood Park mot Newcastle onsdag neste uke.

- Jeg blir hjemme i Blackburn og trener, sier Andresen til NTB.

Manager Graeme Souness mener nordmannen trenger mer tid. - Vi har snakket om det, og kom fram til at jeg trenger mer tid. Det er tre måneder siden sist jeg spilte kamp, bortsett fra reservelagskampen onsdag. Jeg trenger å komme i form rett og slett, sier spilleren som i første omgang er utleid fra Stabæk resten av den engelske sesongen.

Løpetrening

Han er usikker på om han kan være klar til Newcastle-kampen neste uke.

- Det vet jeg ikke, jeg bare trener for å komme i best mulig form så fort som mulig. Så får jeg se hva som skjer. Jeg har en del å gå på formmessig. Det blir en del løping på meg de neste ukene, sier Martin Andresen, som sier han føler seg godt mottatt i gamleklubben til Henning Berg og Egil Østenstad.

Eirik Bakke og bunnlaget Leeds skal til Villa Park og bortemøte med Aston Villa og Ronny Johnsen. Der er det ventet at Mark Viduka endelig er tilbake for Leeds. John Arne Riise håper å få sjansen for Liverpool borte mot Bolton, mens Steffen Iversen og Wolverhampton skal forsøke å hamle opp med den ubeseirede serielederen Arsenal.

Manchester United har bortekamp mot Everton, mens Chelsea på 3. plass møter London-kollega Charlton søndag.

NTB