- Andresen forlater Brann

På tross av Champions League-muligheten.

(Dagbladet.no): Martin Andresen søker nye utfordringer etter å ha tatt seriegull med Brann, og kommer ikke til å fornye kontrakten som går ut ved nyttår, skriver VG i dag.

Dermed vraker landslagskapteinen trolig muligheten for å spille Champions League neste høst.

Ifølge avisa ble avgjørelsen mer eller mindre tatt allerede i sommer. Da ble Martin og Brann-ledelsen enige om at han skulle spille ut kontraktstida i stedet for at klubben forsøkte å tjene noen ekstra kroner på å selge ham da.

- Martin ønsket ikke å dra. Og da var det ingen diskusjon. Vi gikk for seriegullet, og med Martin på laget var sjansen langt større. Et seriegull er mye mer verd for klubben og byen enn noen millioner for Andresen, sier Branns sportssjef Roald Bruun-Hansen til VG.

Selv ønsker ikke Martin Andresen å snakke mye om situasjonen sin.

- Jeg vil ikke kommentere noe rundt fremtiden min nå. Alt jeg kan si, er at jeg har god tid på meg, sier han.

Andresen har trolig flere gode valgmuligheter når han skal velge sin neste klubb. Vålerenga har bekreftet sin interesse. I sommer sjekket Rosenborg muligheten for å bytte til seg Andresen mot Yssouf Kone.

Også gamleklubben Stabæk og Ståle Solbakkens FC København nevnes som aktuelle klubber for Martin Andresen.

FORLATER GULLSKUTA: Martin Andresen har nådd målet om gull i Brann, og søker nye utfordringer, skriver VG i dag. Foto: Morten Holm, Scanpix
FORLATER GULLSKUTA: Martin Andresen har nådd målet om gull i Brann, og søker nye utfordringer, skriver VG i dag. Foto: Morten Holm, Scanpix Vis mer
- Andresen forlater Brann
GULLAVSKJED: Dermed kan det å løfte tippeligapokalen søndag kveld ha blitt noe av det siste Martin Andresen gjorde som Brann-kaptein. Martin er for tida kneskadd.