- Andresen kalte meg «jævla kuk»

Landslagskapteinen raste mot Molde-benken rett før slutt.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Vålerenga - Molde 1-2.

Molde og Kjell Jonevret tok sin første seier i Tippeligaen 2008 med å slå Martin Andresens Vålerenga på Ullevaal i kveld.

Fem minutter før slutt havnet ballen på Molde-benken og Vålerenga hadde innkast. Jonevret holdt tak i ballen litt lenger enn han kanskje burde.

Da skal det ha kokt over for Vålerenga-sjefen.

Oppgitt Jonevret

- Han kalte meg en «jævla kuk». Jeg ville vel valgt et annet ord og synes det var unødvendig til en trenerkollega, sier Molde-trener Kjell Jonevret til Dagbladet.no i kveld.

Jonevret og Andresen snakket ikke sammen etter kampen.

- Han hadde vel fullt opp med sitt og jeg måtte reise raskt. Jeg ønsker ikke å lage noen stor sak ut av dette, det kan vel skje i kampens hete selv om jeg synes det var unødvendig.

- UNØDVENDIG: Kjell Jonevret synes kommentaren fra Martin Andresen var svært unødvendig. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
- UNØDVENDIG: Kjell Jonevret synes kommentaren fra Martin Andresen var svært unødvendig. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

Svensken klarer allikevel ikke å dy seg helt.

- Bør forbli mellom oss

- Jeg er veldig glad for tre poeng og Martin Andresen var vel ikke helt fornøyd med å tape for lille Molde da, sier Jonevret.

Martin Andresen selv vil ikke si noe særlig om episoden.

- Men jeg synes det er spesielt at han forteller alle hva som foregikk på banen. Jeg mener det er noe som bør forbli mellom oss involverte, sier Vålerenga-sjefen til Nettavisen.

- Det er gått 80 minutter og vi kjemper for utlikning. Han drar stopper ballen - og så sparker han den unna når jeg skal hente den.

På spørsmål fra TV 2 om han angrer på uttalelsen, sier Andresen følgende:

- Hvis du prøver å sette deg inn i situasjonen ... Så i den situasjonen angrer jeg ikke på det, nei.

- Andresen kalte meg «jævla kuk»

• Les også: Berg Hestad markerte ut Andresen - og senket Vålerenga

Folkebørsen

FORNØYD: Molde-trener Kjell Jonevret var fornøyd med tre poeng - men ikke så fornøyd med å bli skjelt ut av Martin Andresen.