Andresen kjeftet opp Hanstveit

Etter blant annet skrekk-tilbakespill.

(Dagbladet.no): Erlend Hanstveit var en av mange Brann-spillere som sviktet totalt i går kveld. Resultatet ble at Lyn banket serielederne 6-0.

Blant annet slo venstreback Hanstveit et ytterst elendig tilbakespill, som holdt på å gå i eget mål, før han sjøl fikk ryddet opp med nød og neppe.

Video: Se nestenbrøleren hos TV 2.

- Han kjeftet på meg

- Det var like dumt som det så ut. Håkon Opdal roper at han kommer ut, men det hører jeg dessverre ikke. Det hadde vært virkelig ille om den hadde gått inn, sier Hanstveit til Bergens Tidende (BT).

Kaptein Martin Andresen spilte på ingen måte noen god kamp sjøl, men han følte likevel at det var nødvendig å gi lagkameratene en oppvekker.

- Ja, han kjeftet på meg. Og jeg tok igjen. Det var snakk om faglig uenighet om hvordan vi løste ting, sier Hanstveit til BT.

- Det var han som sto der

OPPGITT: Brann-kaptein Martin Andresen hadde nok å ta tak i mot Lyn på Ullevaal i går. Han mener det er nødvendig å si klart fra når noe er feil. Her er det Petter Vaagan Moen som får instruksjoner. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
OPPGITT: Brann-kaptein Martin Andresen hadde nok å ta tak i mot Lyn på Ullevaal i går. Han mener det er nødvendig å si klart fra når noe er feil. Her er det Petter Vaagan Moen som får instruksjoner. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer

Han sier han ikke har noen problemer med å bli skjelt ut, og han vil ikke gå inn på om han mener det er en god lederstrategi.

Det mener uansett Andresen sjøl.

-  Det nytter ikke å være pen og forsiktig i ordbruken i slike situasjoner. Kritikken var rettet mot hele laget. Det var han som sto der, og da var det han som fikk det, sier Brann- og landslagskapteinen til regionavisa i Bergen.

Andresen kjeftet opp Hanstveit