Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andresen klar for Follo

Kan debutere allerede lørdag.

Vålerenga-trener Martin Andresen skal spille for Follo kommende sesong, melder oblad.no. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix .
Vålerenga-trener Martin Andresen skal spille for Follo kommende sesong, melder oblad.no. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix . Vis mer

Vålerenga-trener Martin Andresen skal spille for Follo kommende sesong, melder oblad.no. Martin Andresen kan allerede lørdag få sin debut borte mot Lillehammer. I fjor spilte Andresen for Vålerengas andrelag, men har nå nærmest gått tilbake til røttene hvor karrieren startet på 90-tallet.

Han har vært med på klubbens treninger en tid og vist at han ikke har glemt gamle kunster. - Follo har fremdeles en plass i Martins hjerte. Når situasjonen i Follo ble som den ble i forrige uke, hadde han lyst til å bidra, sier Follo-trener Hans-Erik Eriksen. Follo sliter økonomisk og måtte si opp alle sin spillere slik at klubben nå nærmest er en ren amatørklubb å regne.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media