Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andresen lei av Mos-mas

- Har blitt leid ut fordi han skal bli en god VIF-spiller.

LEI: Martin Andresen (t.h) garanterer at Mos (t.v) er Vålerenga-spiller neste sesong. Her er de sammen etter kampen mellom Vålerenga-Tromsø.
Foto:ARNT E. FOLVIK
LEI: Martin Andresen (t.h) garanterer at Mos (t.v) er Vålerenga-spiller neste sesong. Her er de sammen etter kampen mellom Vålerenga-Tromsø. Foto:ARNT E. FOLVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Vålerenga - Tromsø 2-0.

Martin Andresen har måttet tåle mange spørsmål om fremtiden til utleide Mostafa «Mos» Abdellaoue. Det ble ikke færre spørsmål etter at Mos rakk kampen mot sin egen klubb på Ullevaal Stadion i går.

- Mos har blitt leid ut fordi han skal bli en god Vålerenga-spiller. Jeg er lei av å høre det der, sa Martin Andresen i intervjusonen etter kampen.

- Jeg kommer tilbake etter sesongen, men akkurat nå har jeg fullt fokus på Tromsø. Det er den eneste jeg forholder meg til, sier Mos selv.

Følger med Martin Andresen har fulgt godt med på spissen som vender tilbake til hovedstadslaget etter sesongen.

- Mos har vært kjempeflink. Dette er viktig matching for han, sier Andresen.

Hovedpersonen selv sier at han trives med å få mye spilletid i Tromsø.

KOMMER TILBAKE: - Jeg kommer tilbake etter sesongen, men akkurat nå har jeg fullt fokus på Tromsø. Det er den eneste jeg forholder meg til, sier Mostafa Abdellaoue. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
KOMMER TILBAKE: - Jeg kommer tilbake etter sesongen, men akkurat nå har jeg fullt fokus på Tromsø. Det er den eneste jeg forholder meg til, sier Mostafa Abdellaoue. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix Vis mer

- Jeg føler at jeg utvikler meg som spiller, det er godt for meg å spille, sier Mos.

Scorer lite mål Vålerenga har slitt med å score mål denne sesongen. Toppscoreren i klubben er Bojan Zajic med fire scoringer, og serberen er midtbanespiller.

Unge Håvard Nielsen har fått uventet mye spilletid denne sesongen som følge av skader.

- Hadde vi visst om alle skadene ville vi ikke leid ut Mos, da hadde han spilt for oss her i dag, sier Andresen.