- Andresen planlegger supermidtbane

Får med Doffen til VIF?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Ifølge blant andre TV2 Sporten og Aftenposten blir Martin Andresen presentert som ny spillende manager i Vålerenga i ettermiddag.

Og Andresen kan alt være godt i gang med å planlegge suksess med Vålerenga.

Ifølge Fædrelandsvennen skal landslagskapteinen allerede ha gjort fremstøt overfor Norge-kollega Kristofer Hæstad, som forlater nylig Adecco-klare Start.

- Vi har registrert at Start har gått ned og at de har flere gode spillere. Hvis noen av dem skulle ønske seg til oss skal vi diskutere det internt, sier VIFs sportsdirektør Jan Erik Aalbu til avisa.

Ifølge sørlandsavisa mener kilder nær VIF at hovedstadslaget nå ønsker seg en supermidtbane bestående av landslagstrioen Christian Grindheim, Martin Andresen og Kristofer Hæstad.

- Fire klubber har presentert interessante sportslige opplegg for meg. Jeg ser etter en klubb med ambisjoner, som ønsker å vinne noe og hvor jeg blir satset på, er alt Doffen selv vil si om sin framtid foreløpig.

Sammen med Fredrik Strømstad er Hæstad trolig avhengig av å forlate Kristiansand med tanke på å spille et eventuelt EM for Norge, og storklubbene står nå i kø for å forhøre seg om landslagsspillerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer