- Andresen planlegger supermidtbane

Får med Doffen til VIF?

(Dagbladet.no) Ifølge blant andre TV2 Sporten og Aftenposten blir Martin Andresen presentert som ny spillende manager i Vålerenga i ettermiddag.

Og Andresen kan alt være godt i gang med å planlegge suksess med Vålerenga.

Ifølge Fædrelandsvennen skal landslagskapteinen allerede ha gjort fremstøt overfor Norge-kollega Kristofer Hæstad, som forlater nylig Adecco-klare Start.

- Vi har registrert at Start har gått ned og at de har flere gode spillere. Hvis noen av dem skulle ønske seg til oss skal vi diskutere det internt, sier VIFs sportsdirektør Jan Erik Aalbu til avisa.

Ifølge sørlandsavisa mener kilder nær VIF at hovedstadslaget nå ønsker seg en supermidtbane bestående av landslagstrioen Christian Grindheim, Martin Andresen og Kristofer Hæstad.

- Fire klubber har presentert interessante sportslige opplegg for meg. Jeg ser etter en klubb med ambisjoner, som ønsker å vinne noe og hvor jeg blir satset på, er alt Doffen selv vil si om sin framtid foreløpig.

Sammen med Fredrik Strømstad er Hæstad trolig avhengig av å forlate Kristiansand med tanke på å spille et eventuelt EM for Norge, og storklubbene står nå i kø for å forhøre seg om landslagsspillerne.

NYTT RADARPAR? Ifølge Fædrelandsvennen er Martin Andresen allerede i full gang med å overtale Kristofer Hæstad til å bli med til Oslo. Leo Messi blir nok imidlertid neppe med. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
NYTT RADARPAR? Ifølge Fædrelandsvennen er Martin Andresen allerede i full gang med å overtale Kristofer Hæstad til å bli med til Oslo. Leo Messi blir nok imidlertid neppe med. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
ELLER TRIO: Christian Grindheim er den eneste av de tre nevnte som per nå offisielt spiller for Vålerenga.