Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andresen slapp unna med skrekken

Frode Andresen fryktet det verste etter et stygt fall på rulleski lørdag, men slapp fra det med mindre skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i en utforbakke under sommer-NM i skiskyting at Frode Andresen falt stygt. I forbindelse med en forbikjøring av en annen løper, mistet han kontrollen og forsvant i grøfta.

Andresen klaget over smerter i ryggen, og legen på stedet valgte å sende ham til sykehuset i Stavanger med helikopter. Landslagssjef Arne Idland fryktet en stund at det hadde gått riktig galt, men kunne puste lettet ut utpå ettermiddagen.

- Frode har vært utrolig heldig. Han har brukket ett ribbein og pådratt seg noen skrubbsår, sa Idland.

Det er ventet at Andresen er tilbake i full trening om 3-4 uker, men allerede om en uke kan han starte alternativ trening.

- Jeg tror ikke dette vil ødelegge sesongoppkjøringen for Frode. Han var ved godt mot da jeg snakket med ham, og ikke minst utrolig glad for at det gikk så bra som det gjorde, sa Idland.

Frode Andresen må tilbringe natten på sykehuset, men blir etter all sannsynlighet skrevet ut søndag.

(NTB)

FALT STYGT: Frode Andresen hadde rulleski på beina da han falt stygt under sommer-NM i skiskyting i Sirdal. Her er Andresen i aksjon under et verdenscuprenn i Östersund i februar i år.