Andresen slår knockout på røkla

Trenernes soleklare midtbanefavoritt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• NYTT LIVESYSTEM på Dagbladet.no Følg Tippeligaen direkte fra kl. 18.00!

(Dagbladet.no): Når Martin Andresen er god, er som regel Brann gode. Noen mener rødtrøyene med og uten Andresen er to vidt forskjellige lag.

- Jeg vil ikke si at sesongen vår står og faller med Martin Andresens tilstedeværelse, det er nok å dra det for langt, men ja, han er veldig viktig for oss, sa Brann-trener Mons Ivar Mjelde til Dagbladet tidligere i vinter.

Men det er ikke bare i Bergen at Andresens kvaliteter blir respektert. Dommen fra Mjeldes trenerkolleger i Tippeligaen er klar: Martin Andresen er den beste midtbanespilleren i serien.

Sapara nest best

Hele 11 av de 12 trenerne som har svart har landslagskapteinen på sin tre på topp-liste. Petter Myhre, Knut Tørum, Tor Thodesen, Dag-Eilev Fagermo, Anders Grönhagen og Arne Sandstø har alle rangert Andresen som den beste.

Nest mest populær er Rosenborgs suksessimport Marek Sapara. Slovaken er ført opp øverst hos tre av trenerne.

Etter Andresen og Sapara er det langt ned til tredjeplassen - hvor vi finner Fredrik Strømstad. Midtbanespilleren som trenerne rangerte som best foran fjorårssesongen, Christian Grindheim, er bare med på én liste denne gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer