Andresen slutter på dagen i Brann

Kontrakten heves.

Martin Andresen hadde kontrakt med Brann ut sesongen, men partene er enig om å avslutte forholdet med umiddelbar virkning.

Tirsdag ble landslagskapteinen presentert som ny spillende manager i Vålerenga. Brann har igjen to kamper i UEFA-cupen før nyttår. Andresen sliter med skade, men selv om han skulle bli frisk vil han ikke være med mot Dinamo Zagreb (29/11) eller Basel (5/11).

- Vi er enig om å avslutte samarbeidet med Martin. Det formelle papirarbeidet gjenstår fortsatt, men nå når han er klar for Vålerenga og begynner å jobbe med trenerteam og spillerforhold der borte, da er det naturlig at vårt samarbeid helt og holdent avsluttes, sier sportssjef Roald Bruun-Hanssen til BTV.

Andresen vil ikke motta den lønnen han etter kontrakten hadde krav på ut året.

- Nei, vi kommer til å finne en naturlig løsning på det også, i og med at han har begynt hos en annen arbeidsgiver, sier sportssjefen.

(NTB)

NY JOBB: Martin skrev under kontrakt med Vålerenga i går. Dermed avsluttes ansettelsesforholdet med Brann med umiddelbar virkning. Foto: Kyrre Lien, Scanpix
NY JOBB: Martin skrev under kontrakt med Vålerenga i går. Dermed avsluttes ansettelsesforholdet med Brann med umiddelbar virkning. Foto: Kyrre Lien, Scanpix Vis mer