Andresen storspilte

Wimbledon-Sunderland 1-0. Martin Andresen vendte ut av en Sunderland-klynge på tre mann, fant Carl Cort på blankt mål og dermed var alle Wimbledon-sår leget. Og: Etter kampen ble Martin omtalt som en åpenbaring på Sky Sports.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Når du har så mange skader og sjuke folk som det vi har finnes det ikke bedre medisin enn en seier, sier Drillo-assistent Lars Tjærnås til Dagbladet. - Og hva Martin angår har han all mulig grunn til å være stolt av den første kampen sin fra start.

Fordi:

Martin Andresen gir Wimbledon en dimensjon man ikke ser for mye av på Selhurst Park. Han kan nemlig noe mer enn bare å sparke ballen framover. Og fordi teknikken er i orden - ferdigheter som åpnet alt for Carl Cort og seiersmålet - har Martin Andresen flere valg på banen. Dermed er han viktig.

Jobber hardt

- Og på toppen av det jobber han veldig hardt, sier Lars Tjærnås. - Sjøl om folk blir friske igjen fram til neste kamp mot Fulham (FA-cupen 9. januar) er det klart at Martin får en ny sjanse.

Martin Andresen var i hjertet av det meste Wimbledon skapte i går ettermiddag. Spesielt i første omgang da Wimbledon var gode. Men med åtte av 11 spillere i alderen 24 år og yngre røynet det på etter pause. Da Sunderland gjorde alt bortsett fra å score.

- Jeg sitter med en følelse av at det vi så var begynnelsen på nye Wimbledon, sier Lars Tjærnås. - Det er i hvert fall lov til å drømme om at det laget vi så var konturer av framtida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer