Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andresen trolig ferdig i Sandefjord:- Ikke noe å bygge framtiden rundt

Skadet.

  BLIR IKKE MED VIDERE:  Martin Andresen på benken med Sandefjord-trener Lars Bohinen.  Foto: Mats Torbergsen / NTB Scanpix
BLIR IKKE MED VIDERE: Martin Andresen på benken med Sandefjord-trener Lars Bohinen. Foto: Mats Torbergsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Andresen (38) har etter alt å dømme spilt sin siste kamp i Sandefjord-drakta. En skade setter ham ut av spill resten av sesongen.

- Martin har fått en strekk, og det er ikke nok tid igjen av sesongen til at han får hentet seg inn igjen. Det var et ærlig forsøk og moro så lenge det varte, både for ham og oss. Men når kroppen ikke holder, så holder den ikke, sier Sandefjord-trener Lars Bohinen til Sandefjords Blad.

Andresen gjorde et oppsiktsvekkende comeback i eliteserien da han startet mot Molde 12. september. 38-åringen startet også mot Bodø/Glimt og Haugesund. Nå tyder det meste på at han har spilt sin siste kamp på toppnivå.

- Jeg tror nok det. Jeg tror ikke vi skal ha ham med videre. Han er nok ikke noe å bygge framtiden rundt heller, sier Bohinen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!