- Andresen vurderte å slutte i Vålerenga

Var i møte med VIF-ledelsen etter Sandefjord-tapet.

VURDERTE Å SLUTTE: Martin Andresen har vært i møte med Vålerenga-ledelsen etter cuptapet mot Sandefjord. Ifølge NRK har Andresen vurdert å slutte i trenerjobben. Foto: Hege Dancke Stølan / Dagbladet
VURDERTE Å SLUTTE: Martin Andresen har vært i møte med Vålerenga-ledelsen etter cuptapet mot Sandefjord. Ifølge NRK har Andresen vurdert å slutte i trenerjobben. Foto: Hege Dancke Stølan / DagbladetVis mer

Martin Andresen har vært i møte med Vålerenga-ledelsen etter cuptapet mot Sandefjord. Ifølge NRK har Andresen vurdert å slutte i trenerjobben.

Andresen styrte unna mediene torsdag, men snakket med pressen fredag. Han sier han leder Vålerenga i søndagens kamp mot Stabæk. Hva som skjer etter den kampen virker noe mer uklart.

- Det kommer vel an på hvordan det går mot Stabæk. Forhåpentligvis vinner vi kampen, og da blir det trening på vanlig måte etterpå. Så blir det litt mindre presse på treningen. Men taper vi kommer det sikkert enda flere journalister, sier Andresen til NRK.

Styreleder i Vålerenga, Åge Petter Christiansen vil si minst mulig om Andresens framtid.

- Jeg kan ikke kommentere opplysningene dere kommer med. Martin Andresen er Vålerenga-trener på søndag. Hva som skjer etter det, får vi ta da. Om det er negativt eller positivt, er resultatavhengig, sier Christiansen.

(NTB)