Andrine-show ga 135000 kr

Hvilken bursdag! Andrine Flemmen ga seg sjøl den beste presangen hun kunne tenke seg på 24-årsdagen: Seier i gårsdagens showrenn i storslalåm i Sestriere og 135000 kroner på kontoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er alltid artig å vinne, selv om dette bare var et showrenn. Det er ingen vits i å delta for moro skyld når vi kjører om så store penger. Alle hadde lyst på premien, sier Andrine Flemmen til Dagbladet.

Søndag ble hun treer i verdenscupen og fikk 70000 kroner for innsatsen. Med gårsdagens kontoutbetaling har Molde-jenta innkassert over 200000 kroner på tre dager. Fortsetter det slik, kan Andrine være alpin-millionær før sesongen er over.

Kort løype

Showrennet gikk over tre omganger, der løperne kunne stryke den dårligste. Ti jenter var invitert, blant dem flere verdenscupvinnere fra årets sesong.

- Løypa var veldig kort og unnagjort på 26 sekunder. Det var moro å prøve en ny konkurranseform som denne. Mye fart og spenning, samtidig som rennet var over på en halvtime.

- Men framfor alt er jeg stolt over å ha gitt meg sjøl en så fin bursdagspresang, sier Andrine.

Selskap og kake

Presanger fikk hun ikke av konkurrentene, men derimot ei stor kake.

- Alle visste at jeg hadde bursdag, men under selve rennet var det ingen som ga ved dørene. Men de andre jentene ordnet selskap og god kake etter at alvoret var over, sier Andrine Flemmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer