- Andrés egen feil

TRONDHEIM (Dagbladet): Moldes André Schei Lindbæk (25) blir ikke Wimbledon-spiller. Klubben trakk seg sist torsdag fra avtalen som har vært klar i nesten tre måneder. Molde-direktør Espen Silseth mener spilleren kan takke seg sjøl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kan bekrefte at Wimbledon ikke lenger er aktuelt. Avtalen har så å si vært klar i over tre måneder. Det har bare vært papirarbeidet og signaturen som har gjenstått. Men sist torsdag fikk vi beskjed om at Wimbledon hadde trukket seg. Jeg er rimelig sjokkert, sier Schei Lindbæk til Dagbladet.

- Aldri enige

Administrerende direktør Espen Silseth i Molde mener at Schei Lindbæk kunne vært Wimbledon-spiller i dag, om han ikke hadde valgt å forhandle på overtid.

- Han har aldri vært enig med Wimbledon, men ble forelagt et kontraktstilbud han ikke aksepterte i begynnelsen av juli. Siden har han forhandlet samtidig som den økonomiske situasjonen i engelsk førstedivisjon forverret seg fra uke til uke. Det er nok årsaken til det som har skjedd nå, sier Silseth.

I Molde sitter nå Schei Lindbæk og samboer Kari-Lena (gifter seg snart) og barna uten aning om hva de skal gjøre. Kontrakten hans med Molde utgår 28. oktober.

- Sportslig sett var det kanskje like bra at dette ikke ble noe av. Dette er verst for familien min. Vi har jo allerede vært der borte og sett på boliger og skoler, sier 25-åringen, som ikke vil gå nærmere inn på årsakene til at det gikk i vasken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer