Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andy Carroll på lån til West Ham ut sesongen

- Dette er sjansen hans til å få spille kamper, sier Rodgers.

LÅNES UT: Andy Carroll har vært på medisinsk sjekk hos Liverpool i dag, og blir trolig lånt ut fra Liverpool ut sesongen. Foto: OLLY GREENWOOD / AFP / NTB SCANPIX
LÅNES UT: Andy Carroll har vært på medisinsk sjekk hos Liverpool i dag, og blir trolig lånt ut fra Liverpool ut sesongen. Foto: OLLY GREENWOOD / AFP / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Andy Carroll blir lånt ut fra Liverpool til West Ham ut sesongen. Det bekreftes på nettsidene til både Liverpool og West Ham i kveld.

Carroll kostet Liverpool 35 millioner pund da han ble hentet fra Newcastle i januar i fjor. Han har ikke vært noen suksess i den helrøde drakta, og er for kostbar for å ha sittende på benken.

- Du trenger ikke være rakettforsker for å se at Andy ikke er et førstevalg for oss, og han har vært fantastisk i forhold til innstillingen sin og å akseptere situasjonen sin, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers til BBC.

- Jeg tror ikke vi er i stand til å ha 35-millionersspillere som tredjevalg på spissplassen, eller vinger som tjener 5-6 millioner pund i året, sier Rodgers.

West Ham forsøkte å kjøpe Carroll tidligere i sommer, men det blir det ikke noe av nå. West Ham får imidlertid en opsjon på kjøp etter at lånetida er over, skriver Telegraph.

Carroll har tidligere ønsket å bli værende i Liverpool for å kjempe om plassen, men skal nå ha innsett at den kampen er tapt.

- Det er meget enkelt. Klubben har gjort en gedigen investering i store Andy. I øyeblikket spiller han ikke. Han har gjort det meget klart at han ønsker å spille kamper, og dette er hans siste mulighet til å få gjøre det, sier Rodgers.

Carroll blir gjenforent med gamlesjefen Sam Allardyce og lagkameraten Kevin Nolan - som Carroll i sin tid måtte bo hjemme hos for å slippe unna fengsel.

- Det er herlig å være her i West Ham og være klar, jeg gleder meg til å komme i gang nå. Jeg vil spille kamper, og håper selvsagt å score noen mål. Jeg kjenner manageren godt og noen av gutta, så det er fint for meg å komme til et sted hvor jeg kjenner folk, sier Carroll til West Hams hjemmeside.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media