RØK UT: Andy Murray tapte overraskende mot Milos Raonic i Indian Wells-turneringen. Foto: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports
RØK UT: Andy Murray tapte overraskende mot Milos Raonic i Indian Wells-turneringen. Foto: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY SportsVis mer

Andy Murray med overraskende exit i Indian Wells

- Det er for dårlig.

Andy Murray lette etter svar etter at han rotet bort seieren med svakt spill mot Milos Raonic i 4. runde i Indian Wells-turneringen onsdag.

Den femteseedede skotten så ut til å ha kontroll da han brøt canadierens fryktede serve og ledet 2-1 i avgjørende sett, men Raonic brøt Murrays serve blankt i neste game og brøt den igjen på vei mot seier 4-6, 7-5, 6-3.

- Det var for dårlig, sa Murray om sitt eget spill.

- Å bli brutt to ganger på rad i den situasjonen er bare ikke godt nok. Jeg spilte svak tennis. Jeg misset enkle slag, virkelig enkle slag.

Murray har fortsatt ikke tatt seg til en finale siden han ble ryggoperert i september i fjor, men han trekker fram at han spilte gode kamper da han tapte for Roger Federer i kvartfinalen i Australian Open og for Marin Cilic i kvartfinalen i Rotterdam.

- Spillet mitt i denne turneringen har ikke vært stabilt nok. Jeg må tenke på det og prøve å finne ut hva som skjedde. Jeg misset med alle slags slag i dag, og det handler sannsynligvis om selvtillit, sa han.

(NTB)