TIL INDIA: Den gamle storspilleren Nicolas Anelka har bestemt seg for å ta en sesong til i indisk fotball og Mumbai City. 36-åringen blir lagets spillende manager. Foto: AP Photo/Osman Orsal
TIL INDIA: Den gamle storspilleren Nicolas Anelka har bestemt seg for å ta en sesong til i indisk fotball og Mumbai City. 36-åringen blir lagets spillende manager. Foto: AP Photo/Osman OrsalVis mer

Anelka blir spillende manager i indisk klubb

- Jeg gleder meg.

Den gamle storspilleren Nicolas Anelka har bestemt seg for å ta en sesong til i indisk fotball og Mumbai City. 36-åringen blir lagets spillende manager.

Franskmannen spilte for det indiske superligalaget i fjor og scoret to mål på sju kamper. Denne sesongen returnerer han som spillende manager.

- Jeg vil gjerne takke Mumbai City for å gi meg muligheten til å trene laget. Jeg gleder meg til å starte kommende sesong.

Anelka har hatt en innholdsrik og turbulent karriere. Han har spilt for storklubber om Arsenal, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Liverpool, Manchester City, Chelsea og Juventus. Han fikk i 2014 sparken i Premier League-klubben West Bromwich for å ha feiret scoring med en påstått antisemittisk gest.

36-åringen ble også sendt hjem fra VM i 2010 for å ha skjelt ut den daværende franske landslagssjefen Raymond Domenech.

(NTB)