Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anelka dropper kontroversiell målfeiring etter alvorsprat

Ble kalt inn på teppet.

 ALVORSPRAT:  Nicolas Anelka hevder han ikke mente noe med feiringen i kampen mot West Ham. Foto: Darren Staples / REUTERS / NTB Scanpix
ALVORSPRAT: Nicolas Anelka hevder han ikke mente noe med feiringen i kampen mot West Ham. Foto: Darren Staples / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

Nicolas Anelka lover at han ikke skal gjenta sin omdiskuterte målfeiring fra lørdagens kamp mot West Ham.

Franskmannen opprørte mange da han feiret sitt første seriemål for West Bromwich med et håndtegn. Han brukte venstrehånden til å gjøre et såkalt «quenelle».

Det er en feiring som er gjort kjent av den franske komikeren Dieudonne og er koblet til antisemittisme.

Etter en samtale med WBAs sportsdirektør Richard Garlick har Anelka i samråd med klubben besluttet at han ikke skal gjenta den omdiskuterte målfeiringen.

- Klubben anerkjenner at Nicolas' feiring har såret og støtt noen personer. Klubben har bedt Nicolas om å ikke gjøre den samme gesten igjen. Han aksepterte dette, skriver WBA i en uttalelse på eget nettsted.

Anelka scoret to ganger i 3-3-kampen mot West Ham. Han risikerer å bli straffet av Englands fotballforbund (FA) for målfeiringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media