Anelka gjemte seg i bagasjerommet

Nicolas Anelka skal ha reist hjem til Frankrike. Ifølge spansk presse var han gjemt i bagasjerommet på vei ut til flyplassen.

Den 21-årige Real Madrid-spilleren er suspendert uten lønn i 45 dager på grunn av sin enmanns treningsstreik i forrige uke. Bakgrunnen for streiken var at han ikke godtok at treneren ikke la opp spillet etter hans ferdigheter.

I et intervju med bladet France Football som ble utgitt tirsdag hevdet Anelka at han ble behandlet som en bikkje av klubbledelsen og de andre spillerne i Real Madrid.

Onsdag ble han nektet adgang til klubbens treningsanlegg, og ifølge avisene AS og El Pais forlot han landet etter en bisarr dekkoperasjon.

- Det han går i gjennom er normalt i den alderen, særlig med det presset han har på seg. Det er viktig at han kommer seg tilbake på fotballbanen snart, sier lagkamerat og landsmann Christian Karembeu til nyhetsbyrået AFP.

Anelka har vært en fiasko etter at han gikk fra Arsenal til Real Madrid i sommer. Mye tyder på at han har spilt sin siste kamp i Real Madrid-trøya.

(NTB/Dagbladet :på nettet)