Anelka med perlescoring da Chelsea gikk videre

Knuste Spartak Moskva i London.

PERLEMÅL: Nicolas Anelka scoret det første med et angrep han selv startet på midtbanen. Alene med keeper gjorde han ingen feil. Foto: AP Photo/Tom Hevezi
PERLEMÅL: Nicolas Anelka scoret det første med et angrep han selv startet på midtbanen. Alene med keeper gjorde han ingen feil. Foto: AP Photo/Tom HeveziVis mer

(Dagbladet): Chelsea - Spartak Moskva 4-1

Chelsea er videre til sluttspillet i Champions League etter å ha beseiret Spartak Moskva på Stamford Bridge.

— Dette var en god kveld. Vi spilte bra og fikk et godt resultat, sa Chelsea-manager Carlo Ancelotti til Viasat etter kampen.
— Jeg synes vi spiller bedre og med større selvtillit enn forrige sesong. Nå er vi videre, men vi må passe på at vi vinner gruppen, sa den tidligere Milan-treneren.
Etter en gnistrende førsteomgang hvor begge lag hadde flere gode muligheter, tok Chelsea totalt over kommandoen i den andre omgangen.

Nicolas Anelka scoret det første med et angrep han selv startet på midtbanen.

Ballen ble spilt videre til Salomon Kalou som holdt glimrende på ballen, og slapp den perfekt til en fremadstormende Anelka. Alene med keeperen gjorde han ingen feil og chippet den elegant over og i mål.

Da var oppgjøret i praksis over.

Spartak raknet defensivt, og Chelsea fortsatte å male på.

Didier Drogba økte ledelsen like etter på en straffe han fikset selv, og Branislav Ivanovic scoret kveldens tredje da han løp seg fri fra markeringa på en dødball.

Spartak fikk et trøstemål like før slutt da Bazhenov sklei inn reduseringen. Målet skulle dog trolig vært annulert for offside.

På overtid scoret Branislav Ivanovic sitt andre for kvelden når skjøt ballen i mål etter klabb og babb i feltet.

Chelsea kunne fort ha scoret enda flere mål, men det endte 4-1 i London og Chelsea er med det altså videre til sluttspillet.