KAN FORSVINNE I JANUAR: Nicolas Anelka har vært i Chelsea siden 2008. Nå har han levert inn en overgangssøknad. Foto:  EPA/ANDY RAIN
KAN FORSVINNE I JANUAR: Nicolas Anelka har vært i Chelsea siden 2008. Nå har han levert inn en overgangssøknad. Foto: EPA/ANDY RAINVis mer

Anelka og Alex trener ikke lenger med førstelaget

Har bedt om å bli solgt.

(Dagbladet): Nicolas Anelka og Alex forsvinner trolig fra Chelsea i løpet av kort tid.

Manager André Villas-Boas bekreftet etter gårsdagens 3-0-seier mot Newcastle at klubben har akseptert overgangssøknader fra de to spillerne.

- Samtalene har vært rettferdige og veldig direkte. Spillerne har ønsket å reise, og det er en god stund siden de leverte inn overgangssøknader, sier Villas-Boas ifølge ESPN.

Som en konsekvens får de ikke lenger trene sammen med førstelaget. Verken Anelka eller Alex har vært med i troppen i de siste to ligakampene, men de spilte i 0-2-tapet mot Liverpool i ligacupen.

Villas-Boas understreker at det ikke er manglende profesjonalitet som er årsaken til at duoen er ute av treningsgruppa.

- De er førsteklasses proffer - profesjonaliteten og integriteten har aldri vært et tema - men med de svake resultatene og den svake formen den siste tida, har vi bestemt oss for å forsøke å samle gruppa. Derfor har vi gitt Anelka og Alex litt andre treningstider, sier han.

Selv om Chelsea har akseptert overgangssøknadene, stenger ikke Villas-Boas døra helt.

- Det betyr ikke nødvendigvis at de forsvinner, og i så fall vil spillerne gjenoppta treningen sammen med laget, sier han.

PÅ VEI UT: Alex kan ha spilt sin siste kamp for Chelsea. Foto: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
PÅ VEI UT: Alex kan ha spilt sin siste kamp for Chelsea. Foto: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Vis mer