<strong>AVVIST:</strong> Nicolas Anelka kunne ikke motbevise at det mindre pene sitatet fra denne forsida av L'Equipe kom fra hans munn. Dermed fikk den tidligere landslagsspissen ikke medhold i søksmålet mot den franske sportsavisa.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / FILES / JOHANNA LEGUERRE
AVVIST: Nicolas Anelka kunne ikke motbevise at det mindre pene sitatet fra denne forsida av L'Equipe kom fra hans munn. Dermed fikk den tidligere landslagsspissen ikke medhold i søksmålet mot den franske sportsavisa.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / FILES / JOHANNA LEGUERRE Vis mer

Anelka tapte søksmål mot fransk sportsavis

Ba tidligere landslagssjef om å «dra til helvete, din horesønn».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den franske angriperen Nicolas Anelka har tapt rettssaken mot L'Equipe som kom i kjølvannet av fjorårets VM.

Verdensmesterskapet i Sør-Afrika ble ingen suksess for Frankrike, etter at spillergruppa brukte det meste av mesterskapet til å krangle med trener Raymond Domenech. Lengst gikk Anelka, som i pausen av kampen mot Mexico skjelte ut treneren.

Ifølge L'Equipe skal Chelsea-angriperen ha brukt ordene «Dra til helvete, din horesønn» overfor treneren. Sitatet ble også slått opp på forsiden av avisen dagen etter. Men Anelka har hevdet at han aldri sa dette til treneren, og derfor gikk han til injuriesøksmål mot avisen. Etter hendelsen ble spissen kastet ut av VM-troppen, noe som førte til at resten av spillerne nektet å trene dagen etter.

Nå har den franske domstolen slått fast at ingen, heller ikke Anelka, har benektet situasjonen i garderoben, og at det ikke er motbevist at han sa det avisen påstår. Domstolen aviser også at L'Equipe gjorde en feil da de i sensasjonsstil slo opp hendelsen på forsiden.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer