- Anelka til Chelsea

Formelle samtaler i gang.

• Fulham-Chelsea direkte fra kl. 13.45

(Dagbladet.no): I natt åpnet overgangsvinduet, og Chelsea ser ut til å ha funnet frem sjekkheftet raskest av tittelaspirantene i Premier League.

Den hardt skaderammede London-klubben er nemlig på god vei til å sikre seg Boltons Nicolas Anelka i en overgang verdt i overkant av 100 millioner kroner, skriver The Times.

Formelle samtaler mellom Chelsea-direktør Peter Kenyon og Boltons styreformann Phil Gartside har pågått siden helgen, og alle parter synes sikre på at alle papirer skal være underskrevet innen slutten av uken.

Dermed kan morgendagens hjemmekamp mot Derby være siste kamp på Reebok Stadium være den siste opptredenen i Bolton-trøya for Anelka.

Rød Berbatov-interesse

Manchester United-manager sir Alex Ferguson er en annen beundrer av Anelkas kvaliteter, og Bolton-spissen har flere ganger blitt koblet med Manchesters røde.

Nå skriver imidlertid The Times i samme artikkel at Ferguson skal være aller mest interessert i å sikre seg Dimitar Berbatovs tjenester.

FRA DUELLANTER TIL LAGKAMERATER?: Mye tyder på at Nicolas Anelka og John Terry spiller på samme lag i løpet av få dager. Foto: AP/Scanpix
FRA DUELLANTER TIL LAGKAMERATER?: Mye tyder på at Nicolas Anelka og John Terry spiller på samme lag i løpet av få dager. Foto: AP/Scanpix Vis mer

United skal ha kontaktet Tottenham på styreromnivå for fire uker siden om en mulig overgang, men de regjerende seriemestrene er mest innstilt på å vente til sommeren av finansielle årsaker.

- Anelka til Chelsea
FERGUSONS DRØMMESPILLER: Med Nicolas Anelka på vei til Chelsea, er Dimitar Berbatov den sterkest ønskede nyervervelsen på Old Trafford.