BARE PÅ BESØK: Tidligere PSG-spiller Nicolas Anelka var tilbake på gamle trakter han trente på Parc des Princes i dag. Men PSG-sjef Carlo Ancelotti avviser at det er snakk om å hente spilleren. Foto: AFP / Lionel Bonaventure
BARE PÅ BESØK: Tidligere PSG-spiller Nicolas Anelka var tilbake på gamle trakter han trente på Parc des Princes i dag. Men PSG-sjef Carlo Ancelotti avviser at det er snakk om å hente spilleren. Foto: AFP / Lionel BonaventureVis mer

Anelka vil bort fra Shanghai Shenhua

Trente med PSG i dag.

- En vennetjeneste, sier Paris St. Germain-manager Carlo Ancelotti om Nicolas Anelkas inntreden på klubbens treningsfelt.

- Vi har ingen planer om å skrive kontrakt med ham. Jeg tror ikke det finnes noen anledning til det, sa Ancelotti under en pressekonferanse torsdag.

- Han har kun spurt om å få trene med oss fordi han har trent under meg tidligere. Vi er venner, sa den italienske manageren.

Anelka hadde Ancelotti som trener da han var i Chelsea.

32 år gamle Anelka er for tiden spiller hos kinesiske Shanghai Shenhua, men rapportene sier at angriperen vil bort fra klubben på grunn av utelatte lønnsutbetalinger.

(NTB)