- Aner ikke hva som skjer med Suárez

Liverpool-kapteinen er usikker på om lagkameraten blir.

VET INGENTING: Liverpool-kaptein Steven Gerrard aner ikke hvordan Luis Suárez-sagaen ender. AP Photo/Kirsty Wigglesworth / NTB Scanpix
VET INGENTING: Liverpool-kaptein Steven Gerrard aner ikke hvordan Luis Suárez-sagaen ender. AP Photo/Kirsty Wigglesworth / NTB ScanpixVis mer

Luis Suárez ønsker seg bort fra Liverpool, men ifølge kaptein Steven Gerrard går uruguayaneren neppe til en annen engelsk klubb.

Gerrard vet ikke hvordan overgangskaoset rundt Suárez ender.

- For øyeblikket har jeg ingen anelse. Det er min ærlige mening. Jeg vet ikke hva som vil skje i løpet av de neste ukene, men jeg er overbevist om at han ikke kommer til å gå til noen andre klubber i England, sier Gerrard.

Suárez har scoret 51 mål på 96 kamper for Liverpool etter overgangen fra Ajax i 2011. I sommer har Anfield-laget to ganger avvist bud fra Arsenal.

- Jeg mener det er veldig viktig (at Suárez blir). Han er en av de beste spillerne i verden. Jeg kan forstå hvorfor klubber er interessert i ham. Dersom jeg kan bruke min innflytelse for å få ham til å bli, vil jeg gjøre det. Jeg elsker å spille sammen med ham, og ønsker ikke at han skal reise, sier Gerrard.

England møter Skottland onsdag.

(NTB)