Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Aner ikke hvem som har ansvar for den mannen

Rådvill Hangeland frykter Island etter tabbekveld.

DÅRLIG GENERALPRØVE: Brede Hangeland og de norske gutta tapte 2-3 mot Hellas etter en svak defensiv kamp. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
DÅRLIG GENERALPRØVE: Brede Hangeland og de norske gutta tapte 2-3 mot Hellas etter en svak defensiv kamp. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

• Norge - Hellas 2-3

ULLEVAAL (Dagbladet): Norge slapp inn tre mål mot Hellas - noe som ikke har skjedd på Ullevaal på ni år.

To keepertabber av Rune Jarstein og svakt markeringsspill sørget for 3-2-tap.

- Jeg har ikke sett situasjonen på tv, og det kan godt hende Rune er misfornøyd med det han gjør. Men han hadde er par andre gode redninger der de var alene gjennom, sier kaptein Brede Hangeland etter kampen.

Tar ikke skylda
0-2-målet kom etter en dødball der Hellas-stopper Kyriakos Papadopoulos fikk heade ballen i mål nærmest upresset. Hangeland var nærmeste forsvarer, men tar ikke på seg skylda for baklengsmålet.

- Jeg har faktisk ikke markeringsansvar på dødballer og har en såkalt ryddejobb. Jeg aner ikke hvem som hadde ansvaret for den mannen, og jeg nådde ikke opp til ballen, sier Hangeland.

- Holder ikke mot Island
Norge-kapteinen konstaterte at det var en svak generalprøve før VM-kvaliken starter mot Island i starten av september.

- Vi var bedre offensivt enn defensivt. Alle skjønner at vi ikke kan slippe inn tre mål og vinne kamper. Det vi leverte i dag er ikke godt nok i kvaliken. Jeg er sikker på at vi leverer bedre mot Island, sier Hangeland.

- Frykter du Island?

- Vi ønsker selvsagt å holde nullen og slippe til færrest mulig sjanser. Det er ikke bra det vi leverer i dag, og det er ikke optimalt før en så viktig kamp. Island er et bra lag, og dette holder ikke mot dem. Slik vi spiller i dag er langt fra godt nok, sier Hangeland til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media