AVSLØRER INGENTING: David James vet ikke om han er inne i varmen eller ute i kulda hos Fabio Capello, det må han vente til VM starter med å få vite.Foto: SCANPIX/AP/Tom Hevezi
AVSLØRER INGENTING: David James vet ikke om han er inne i varmen eller ute i kulda hos Fabio Capello, det må han vente til VM starter med å få vite.Foto: SCANPIX/AP/Tom HeveziVis mer

- Aner ikke hvor jeg står

David James aner ikke om han er Capellos førstevalg i VM.

|||

Englands landslagskeeper David James aner ikke om han er Fabio Capellos førstevalg i VM.

Capello har ikke gitt noen signaler om han vil satse på James, Robert Green eller Joe Hart i Englands åpningskamp mot USA 12. juni.

Portsmouth-målvakt James var med i England-troppen både i 2002 og 2006, men uten å få spilletid.

- Det er frustrerende å reise til VM uten å få spille. I Japan i 2002 var David Seaman det soleklare førstevalget, mens jeg visste ikke hvor i rekken jeg sto. I det siste mesterskapet i Tyskland var det ikke så ille, fordi rollene var bedre definert. Paul Robinson sto i mål, og jeg var nummer to, sier James til The Sun.

- Denne gangen aner jeg ikke hvor jeg står. Capello avslører ikke mye. Når han tar ut troppen, er det ikke lenger snakk om en klar førsteellever. Det eneste jeg vet er at jeg er skadefri og fornøyd med formen. Og jeg tror andre også er fornøyd med meg, forteller James.

(NTB)