Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Aner ikke hvordan man skal markere Messi

Så Colombia bare dropper det i kveld.

VANSKELIG STORFISK Å FÅ I GARNET: Argentinas Lionel Messi på trening i hjemlandet. I kveld møter vertsnasjonen Colombia.Foto: SCANPIX/AFP/Miguel ROJO
VANSKELIG STORFISK Å FÅ I GARNET: Argentinas Lionel Messi på trening i hjemlandet. I kveld møter vertsnasjonen Colombia.Foto: SCANPIX/AFP/Miguel ROJO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ingen grunn til å prøve mannsmarkering på Lionel Messi, mener Colombias trener Hernan Dario Gómez foran onsdagens møte med Argentina i Copa America.

- Det er helt sant. Jeg aner ikke hvordan man skal markere Messi. Vi har vår måte å spille på, vårt eget system. Måten vi jobber på handler om ball og vi markerer ballen, sier Gómez.

Colombia åpnet med seier over Costa Rica, mens Argentina skuffet med uavgjort mot Bolivia i sin kamp.

- Dersom jeg ser på Argentinas angrep så vil jeg bare bli gal dersom jeg skal finne ut hvordan man mannsmarkerer Messi, Carlos Tevez, Sergio Agüero og Angel Di Maria. Jeg har min spillestil, som jeg er tydelig på. Spillerne begynner gradvis å forstå. Vi blir bedre hele tiden, sier Gómez.

(NTB)