RETURNERER TIL ENGLAND? Manchester United skal være villige til å bla opp over en milliard for Paul Pogba. Foto: Christian Liewig/ABACAPRESS.COM/NTB Scanpix
RETURNERER TIL ENGLAND? Manchester United skal være villige til å bla opp over en milliard for Paul Pogba. Foto: Christian Liewig/ABACAPRESS.COM/NTB ScanpixVis mer

Anerkjent journalist: - Manchester United enig med Pogba

Det melder Gianluca Di Marzio.

Du kan følge EM-semifinalen mellom Tyskland og Frankrike i Dagbladets fotballstudio fra 21.00.

(Dagbladet): I går ble det bekreftet at Borussia Dortmund-stjerna Henrikh Mkhitaryan har signert en fireårskontrakt med Manchester United. Og i dag våkner United-fansen opp til en ny god nyhet.

Den anerkjente journalisten Gianluca Di Marzio melder at klubben har blitt enig med superstjerne Paul Pogba om de personlige betingelsene for en overgang. Ifølge italieneren vil Pogba tjene 13 millioner euro (rundt 120 millioner kroner) per sesong dersom han flytter tilbake til England.

Nå gjenstår det å bli enig med Juventus om et salg. Ifølge Di Marzio har José Mourinho planer om å legge 120 millioner euro (litt over 1,1 milliard norske kroner) på bordet for å sikre seg den franske EM-stjerna. Det vil i så fall være ny overgangsrekord.

Pogba har blitt sterkt linket til spanske Real Madrid i sommer, men hovedstadsklubben skal ikke være villig til å betale like mye som United. Så spørs det om Juventus vil selge sin juvel.

Pogba skal i kveld spille semifinale mot Tyskland i EM. Det er ventet at fremtiden hans vil avgjøres like etter mesterskapet på hjemmebane.

Fra før har José Mourinho signert Eric Bailly (Villarreal) og Zlatan Ibrahimovic (Paris St. Germain) i tillegg til nevnte Mkhitaryan.