Anette Bøe om sorgen etter venninna Mille-Marie Treschow: - Helt grusomt

Anette Bøe (61) er tilbake i Seefeld, byen der hun ble VM-dronning i 1985. De siste åra har handlet om egen sykdom og venninners død.

I VM-BYEN: Tidligere langrennsstjerne Anette Bøe jobber som skilærer i Seefeld i Østerrike. I disse dager er det VM i byen. Bøe har opplevd livet på godt og vondt. Foto: Bjørn Langsem
I VM-BYEN: Tidligere langrennsstjerne Anette Bøe jobber som skilærer i Seefeld i Østerrike. I disse dager er det VM i byen. Bøe har opplevd livet på godt og vondt. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SEEFELD (Dagbladet): - Hun var på håret til å komme hit i fjor. Så døde hun av blodforgiftning. Det skal ikke skje i 2018. Skjønne Mille, det er helt grusomt, sier Anette Bøe.

Vi sitter i leilighetskomplekset Birkenwald i Seefeld. Ute skinner sola fra en knallblå himmel. Fjellene er majestetiske, lyset skarpt. Naturen er så vakker som den kan få bli. Men når Anette Bøe forteller, er historien så vond som livet også kan være.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer